keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Suomen Energiayhtiö Oy

Hyvät ihmiset ja kanssa eläjät. Olen perehtynyt sähkön kilpailuttamiseen ja markkinohin aika hyvin että uskallan kirjoittaa aiheesta. Sähkön kilpailuttamisella säästää vuosi tasolla kymmenistä satoihin euroihin riippuen sähkön kulutuksesta elikkä kulutatko 1000 Kwh/vuodessa. vai 20,000 Kwh/vuodessa. Ihmisten pitäisi tutustua miten kilpailuttaminen toimii, Määräaikaisilla sopimuksilla on aina halvempi hinta kuin toistaiseksivoimassa olevilla sopimuksilla. Kerron tämän nyt niin että jokainen ihminen tajuaa, sen takia määräaikaisella sopimuksella on halvempi hinta, koska asiakas sidotaan kyseiseen yhtiöön esim. 1 vuodeksi, 2 vuodeksi tai kuinka pitkä määräikaika sattuu olemaan.Silloin sähköyhtiöt tietävät että asiakas on sidottuna heihin ja joutuu maksamaan heille sähköstä koska ei voi vaihtaa yhtiötä kun määräaikaisuus on voimassa, siinä ajatellaan rahallista tuottoa pitkällä tähtäimellä. Toistaiseksi voimassaolevien sopimuksien hinnat ovat sen takia aina kalliimmat koska asiakas voi vaihtaa sähköntoimittajaa milloin vain, sen takia he veloittavat suurempaa hintaa. tässä taas ajatellaan sitä tuottoa nopealla aika välillä.ymmärättekö? Määräaikaisuus purkaantuu ainoastaan muuttamalla uuteen osoitteeseen. tässä Teille muutamia hintoja kilpailutin muutamasta tunnetusta yhtiöstä sähköä ja tässä ovat määräaikaisen ja toistaiseksivoimassaolevien hintoja ja kyseessä on vesivoimalla tuotettua sähköä, kerrostalo asunto ja yleissähkö sopimus jossa kulutus 3000 Kwh Helsingissä.
Fortum antoi 2 vuoden määräaikaiselle sopimukselle hinnaksi 7,45 snt/kwh kun se muuttuu toistaiseksivoimassa olevaksi niin hinta pomppaa 7,98 snt/kwh
Vattenfall täysvesi 24kk määräiakainen 7,40 snt/kwh. toistaiseksi voimassaoleva 7.85 snt/kwh
Vantaan Energia 24kk Määräaikainen 6,90 snt/kwh toistaiseksivoimassaoleva 6,98 snt/kwh
Huomaatteko? voitte itse kokeilla tulos sama.


ja sitten asiaan Suomen Energiayhtiö, tunnen kyseisen sähköyhtiön erittäin hyvin asiakas vuodesta 2009 lähtien, ei ole kyllä ollut mitään ongelmia kyseisen yhtiön kanssa kaikki toiminut loistavasti ja jos on ollut asiakaspalveluun asiaa niin ovat vastanneet melkein heti. Ihmettelen suuresti keskustelu palstoilla kyseisen yhtiön mustamaalamista. Suomen energiayhtiöllä oli alku vaiheessa ongelmia ja oli huijauksen makua kun toimitus johtajana hääri Håkan Gustavsson nyk. Market Energian TJ. suomen energiayhtiössä on vaihtunut koko johto porras ja toimntaa parannetu ja parantelevat jatkuvasti. ei heillä turhaan yli 70,000 asiakasta ole,Suomen Energia Yhtiöllä on tällä hetkellä kuluttajasuoja virasto takana, elikkä ei ole mahdollista että olisi huijaus firma kyseesä. Kehoittaisin ihmisiä olla noteeraamatta roska-palstojen kirjoitteluun koska se voi olla jonkun sähköyhtiön työntekijä joka kirjoittelee. esimerkiksi törmäsin pihalla naapuriin joka on Fortumilla sihteerin töissä ja keskustelimme asiasta, ja hän sanoi että joitakin työn tekijöitä ollaan pyydetty tarkoituksella mustamaalaamaan kilpailevia yhtiöitä kekustelu palstoilla ja sen huomaa monella palstalla että sama tyyppi eri nickillä kirjoittelee löytyy identtisiä kirjoitus asuja, ja muutenkin kirjoitus tyylistä ja sana rakenteista huomaa että on sama ihminen.MITÄ IHMETTÄ? kyllä on mennyt kilpailu likaiseksi tänäpäivänä, Sitä en väitä etteikö olisi joidenkien call-centerien myyjien vikaa siinä että asiakkaat ymmärtävät väärin tuotteen elikkä että hinta tulee nousemaan määräajan jälkeen, siitä on turha syyttää Suomen energiayhtiötä vaan huonosti tuotteen sisäistänyttä myyjää, eihän suomen energia yhtiön ihmiset pysty livenä kuuntelemaan jokaista myyjää jokaisesta suomen call-centeristä. Elikkä älkää Viisaat ihmiset hypätkö kaivoon vain sen takia kuin muutkin tekee.

75 kommenttia:

  1. Joo sattu silmään tää blogi kun selvittelin suomenenergiayhtiön taustoja koska huomasin niin paljon mustamaalaamista sekä haukkumista kyseisestä yhtiöstä. olen itse asiakas ollut vuoden 2009 joulukuusta lähtien eikä ole ollut mitään ongelmia tämän yhtiön kanssa koska toiminut mainiosti, sitten kävin energiamarkkinaviraston sivuilla katselemassa päätöksiä ja lausuntoja kaikista suomen sähköyhtiöistä enkä löytänyt vuoden 2008 jälkeen mitään mainintaakaan suomenenergiayhtiöstä, mutta sieltä selvisikin kivaa tietoa kaikista muista sähköyhtiöiden toiminnasta esim. Fortum, vattenfall, kainuun sähkö, etc... tässä teille linkki josta voitte käydä katsomassa omien paikkakuntienne yhtiöiden hienoa toimintaa! http://www.energiamarkkinavirasto.fi/select.asp?gid=28

    VastaaPoista
  2. No joo, itse ollut nyt 2010 kesästä asti asiakas. Ei kyllä mitään moittimista tosiaan ole ollut vaikka siirtyminen hieman jopa pelotti koska netissä ja foorumeilla tosiaan paljon mustamaalaamista ollut. Tosiaan aluksi vaihto hieman epäilytti kuitenkin menin tekemään sopimuksen ja myöhemmin tein myös mökilleni. Kyllä on kannattanut.

    Mustamaalaaminen on selvästi ihmisten päättelyä jotka eivät sähkönkilpailutusta ymmärrä. Ei muuta toivottavasti Energiayhtiön maine puhdistuu kun ihmiset tajuavat mistä oikeasti on kyse.. Säästöä ilman päänvaivaa suosittelen todella!

    VastaaPoista
  3. Omasta kokemuksesta voin kertoa kaikille sen faktan tästä sähköyhtiöstä että, vaihdoin n. vuosi sitten suomen energiayhtiölle, asun kerrostalossa ja sähkölaskut yksin maksettavaksi tulivat melko kalliiksi, sain puhelun SEY:ltä ja he tarjosivat halvempaa sopimusta ja yhden kuukauden ilmaiset sähköt kuuluivat sopimukseen. Nyt vuoden asiakkaana olon jälkeen voin sanoa että vaihto kannatti. Tästä kaikesta paskan puhumisesta tätä yhtiötä kohtaan epäileville haluan esittäää kysymyksen: Miksen vaihtaisi kun halvemmalla saa??

    VastaaPoista
  4. En ota kantaa muutakun että jäi rahaa muuhunkin. Uudet kalastusvälineet ja keissi kaljaa, mulle se oli ainakin siis kannattavaa!

    VastaaPoista
  5. joo, eli itse olen ollut tyytyväinen myös. vähän hätkähdin kun hinnat pomppas ku määräaikasuus loppu, mutta eihän siinä kauaa kestänyt että soittivat ja tarjosivat määräaikasuutta. tottakai otin sen sitten, nyt ei pitäis nousta pariin vuoteen hinnat,mikä on jees.
    melkein meinasin vihastua ensin kun noin hinnat nousivat, mutta googlasin vähän tota yhtiötä ja löysin sitten tän sivuston. hyvä että löyty niin ehkä ymmärtää jotakin tosta kilpailutuksesta itekkin kun vähän peukalo keskellä kämmentä näissä asioissa..

    VastaaPoista
  6. joo tosiaan sähkönhinta putos tuntuvasti, sai kuukauden ilmaset sähköt niinku luvattiin ja kaikenlisäsk sähkö on ekologista :) tein tosi hyvän diilin omasta mielestä, homma toimii hyvin heillä.

    VastaaPoista
  7. Hämmästynyt kaveri8. kesäkuuta 2011 klo 6.39

    just just. mulle soitettiin kans kyseisetä lafkasta otin sopimuksen, tuli tilausvahvistus, peruin sen koska googlasin lafkan. mutta sopimus lähti silti voimaaan, se vähän ihmetytti. mutta ei kyllä tässä sitten loppujen lopuks oo ollu mitää ongelmii ilmane kuukaus tuli,ja hinta halpeni periaatteessa oon iha tyytyväine et sopimus lähti käyntii.hinnat toimii mutta muussa käytännön asioissa ne vois parannella. ja tämä sattui 2010 loppu vuon

    VastaaPoista
  8. niin, sama on käynyt mulla kun Hämmästyneellä kaverilla yläpuolella. Ei ehkä vahvistus homma toiminut aivan niin, kuin odotin, mutta ainakin on säästöä tullut. Iso omakotitalo ja sähköä kuluu vuodessa, joten säästöä todella tulee parisataa euroa vuodessa!

    VastaaPoista
  9. Jaa niin vissiin. Taitaapi olla SEY:n kaverit kirjoittamassa.. ei olis ensimmäinen kerta kun tällaista yrittävät.

    VastaaPoista
  10. niin no voihan tämän blogin aloittaja olla johonkin yhteydessä suomen energiayhtiöön mutta täyttä faktaa silti tossa näyttää olevan. Energiamarkkinavirasto ei liene mikään pieni sana näillä apajilla? jos sielläkään ei merkintöjä näy niin en minä usko että suomen energiayhtiö mitään huijausta voi olla.. muutenkin kun katselen noita huonoja kommentteja mitä ovat saaneet niin ne on kaikki vuodelta nakki ja peruna.. ja heillä on kuitenkin päälle 75000 tyytyväistä asiakasta niin ei nyt ihan surkea voi olla.

    VastaaPoista
  11. kaikki sähköyhtiöt mollaavata toisiaan kekustelupalstoilla perättömistä asioista mekää sinne energiamarkkinaviraston sivuille katsomaan päätökset ja lauselmat sieltä löytää virallista faktaa kaikista sähkö yhtiöistä ja niiden likasista puuhista suomen energia yhtiöstä ei löydy mitään vuoden 2008 jälkeen fortumosta ja muista löytyy. käykää katsomassa jos ette usko www.energiamarkkinavirasto.fi

    VastaaPoista
  12. Kivasti on tämän yhtiön kannssa pelannut asiat, Ei minullakaan ole mitään valittamista ihmettelen kyllä noita puheita pikin internettiä itse löysin tämän linkin suomi24:stä ja oli pakko käydä kommentoimassa. Hyvin toimii!

    VastaaPoista
  13. Sentti metri kilometri, kyllä mulle pienitulosena säästö kelpaa ja varsinkin kuukauden ilmaset sähöt maistuu :)
    Näkyy perustuvan näiden toiminta siihen et ei ole omaa verkkoa tai laitoksia vaan sähköpörssin kautta pelaavat. Ei ihme että on halvempi.
    Muuten, sammakkoni ennusti kuivaa kesää joten syksyllä hinnat nousee kunei vettä liiku voimaloissa.

    T.Teräväinen

    VastaaPoista
  14. hyvin toiminut mielestäni. petrattavaa olis muutamassa käytännön asiassa.. mutta halvempaa on tullut enkä valita!

    VastaaPoista
  15. hyvä firma ei voip muuta sanoa kaik toiminu hyvin ja alennukset mitkä luvattu on tullu.

    VastaaPoista
  16. Suosittelen ihmisiä kuuntelemaan tarkkaan puhelun aikana mistä OIKEASTI on kysymys ja sen lisäksi LUKEMAAN SEN PAPERIN MIKÄ TULEE KOTIIN ! Sen jälkeen voi ihan rauhallkisin mielin 14 vrk asiaa harkita. Eipä sitten ole jälkeenpäin valittamista. Ihan normaalia liiketoimintaa tuntuu olevan. Olen itse hiljattain ottanut hintatakuulla puoleksi vuodeksi. Kannattaa lisäksi käydä ENERGIAMARKKINAVIRASTON sivuilla (energiamarkkinavirasto.fi)

    VastaaPoista
  17. hmm.vähän nyt vielä mietityttää tämä homma... mutta kai se pitää vaan olla niin että jos ei toimi ni ei toimi. jos toimii,ni perkele,hyvä juttu!
    tähän asti toiminut kyllä...

    ennen kkuin tein sopimuksen niin se oli vasta toisella kerralla kun soitettiin,mukava tyttö puhelimessa. ennen sitä niin joku virolainen nainen visssiin soittti. en siis tajunnut mistään mitään. jesssus että oli hidas nainen. muuta en sano.

    hienosti on toiminut, mutta semmoista suomen energiayhtiö voitte miettiä, että millaisia myyjiä otatte sinne. muuten ihan jees.

    frendillekki joku virolainen mies soitti pari kuukautta taaksepäin, se jäbä vaan kiros puhelimessa ja suuttu kun kaveria ei kiinostanut.

    mutta joo, monta mukavaa myyjää on. ja toimii ihan jees,nykyään.

    eli tässä vähän plussaa ja miinusta.

    toivottavasti paranee myyjien laaatu!

    thaanks.

    VastaaPoista
  18. Voisi myös tarkistaa faktat koskien jutussa mainitun henkilön asema kyseisessä yhtiössä=)

    VastaaPoista
  19. Onhan tuo edullisempaa juu, ja luontoyställisenpää. itselläni oli 6kk jonka jälkeen muuttui toistaiseksi voimassa olevaksi sopimukseksi ja odotin että tulisi soitto uuden tarjouksen kera, ei tullut niin kilpailutin uudemman kerran.

    VastaaPoista
  20. 6 kuukautta on myös toistaiseksivoimassa. Se ensimmäinen kk ilmaiseksi + 5kk hintatakuu. Ja kun hintatakuu loppuu nousee, tuote vaihtuu. Tämän voi käydä tarkistamassa SEY:n sivuilta missä on muita tuotteita.
    Ja uusi hinta kas on 8,36 snt/kwh...
    että paljon säästyy.

    VastaaPoista
  21. Soittelivat tuossa toukokuussa 2011. Hyvän kuulonen tarjous oli ja siihen tartuinkin. Sopimuspaperit piti tulla postissa ja sopimuksen voi kuulemma perua heti. Eipä ole papereita näkynyt vielä 5kk jälkeenkään ja laskut ovat tulleet edelleen vanhalta sähköntoimittajalta. Olen muuttanut jo kuukausia sitten ja nyt soittivat ja kyselivät virheellisestä osoitteesta. Kaiken lisäksi sopimus oli minulle täysin tuntemattoman henkilön nimellä. Ei siellä kovin vahvasti taida mennä. Eiköhän sieltä kohta tule lasku jo kertaalleen toiselle yhtiölle maksetusta sähköstä...

    VastaaPoista
  22. Aika tökerö tämä blogi, taitaa jäljet johtaa sylttytehtaalle. Suomen Energiayhtiö on täyttä kusetusta, samaa kepuliporukkaa kuin tämä Market Energia.

    VastaaPoista
  23. Mulla on ollut tuo 5+1 kk, ja nyt sitten soitettiin 2 vuoden määräaikaissopimusta. Otin sen, kun halvemmalla sain, mutta sitten hiippailin nettiin katsomaan. Muutama keskustelufoorumi ja HUI! Tukkani nousi pystyyn. Onneksi löysin tänne ja kävin lukaisemassa Energiamarkkinaviraston viime- ja tämän vuoden jutut. En löytänyt sieltä Suomen energiayhtiötä näiltä parilta vuodelta. Joten aion nukkua yöni vastaisuudessakin hyvin.

    VastaaPoista
  24. Minun myyntitapahtumassani oli ainakin huijausta. Myyjä ilmoitti oman kWh hintansa ilman alvia ja vertasi sitä minun nykyiseen alvilliseen hintaan. (Myyjällä oli siis juuri oikea hinta tiedossa kun ilmoitin nykyisen yhtiöni). Maksaisin siis kalliimmasta sähköstä jos vaihtaisin SEY:lle. Onneksi lähettivät lapun kotiin ja voin perua sopimuksen.

    VastaaPoista
  25. Ainiin ja edelliseen vielä: Kysyin perusmaksun hintaa, ja myyjä ei oikein osannut kertoa sitä. Myyjä sanoi perusmaksun pysyvät samana kuin ennen, mutta lapussa perumaksulle on eri hinta.

    VastaaPoista
  26. Sähkön kilpailuttaminen on mielestäni yksi tärkeimmistä talouskysymyksistä nykyään. Energiasta on tullut niin suuri menoerä kaikissa kotitalouksissa, että ei enää ole aivan sie sama keneltä sähköä tilataan.

    Kannattaa olla näistä asioista tarkkana!

    VastaaPoista
  27. Tapsaaaaaaaaaaaaaa paska blogi xd

    VastaaPoista
  28. Hahha! Paras trolli ever!

    VastaaPoista
  29. Varmaan ei oo viesti kauan tässä17. syyskuuta 2012 klo 9.11

    Herran jestas mitä huijausta tämä kaikki. Kattokaa nyt herran jestas tämän blogin teko hetkeä ja noita kommentointi aikoja. Ei oo kyll ä nyt normaalit ihmiset liikkeellä. Hirviöt koittavast huijata. Suomi energia on muuten by the way ruotsalaisessa omistuksessa nimestä huolimatta.

    VastaaPoista
  30. Koko lafka on ihan täysin huijausta ja tämä blogi yhden miehen suuri trollaus yritys. Blogin tekijä on todennäköisesti joku suomen energiayhtiön kätyri, tai huijari joka koittaa saada tätä blogia sen verran ylös googlen hakutuloksissa jolloin hyväuskoiset ihmiset menevät ja tekevät sopimuksen tämän yhtiön kanssa.

    ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET TEHKÖ TÄMÄN YHTIÖN KANSSA MITÄÄN SOPIMUKSIA!!!

    VAIKKA YHTIÖLLÄ ON 75000 ASIAKASTA NIIN SE EI TODELLAKAAN TARKOITA SITÄ ETTÄ ASIAKKAAT OVAT TYYTYVÄISIÄ, VAAN SITÄ ETTÄ HE EIVÄT SOPIMUKSESTAAN IRTI PÄÄSE SEN MÄÄRÄAIKAISUUDEN TAKIA!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  31. ^Huomaa, että täällä on jotain Vattenfallin tms. myyjiä vauhdissa. Miksi ihmeessä ei kannattaisi vaihtaa sähkösopimusta halvempaan, samaa sähköä sieltä pistorasioista kuitenkin tulee. Helppoakin kuin mikä! Itse vaihdoin Suomen Energiayhtiölle viime vuoden kesäkuussa, enkä ole hetkeäkään vaihdosta katunut! Älkää ihmeessä ihmiset vaihtako halvempaan, antakaa optioherrojen porhaltaa teidän rahoillanne.

    VastaaPoista
  32. Jarkko voi venyttää pienen pilinsä kurkun ympäri hirttää ittensä noihin kateelisiin optio huhuihin. Ihan kun tää suomen energia yhtiö ei kääris huijauksilla ja halvalla telemarkkinoilla itsellensä ruottin puolelle rahaa kääris.
    Juurikin tuttavalla 2v määriksessä 7,99 hinta ja ei saa sitä millään pois ja toisella tuttavalla 8,31 kun olivat laittaneet luvatta jonkun viher sinetti merkinnään ni tulee kallista määristä ruotsista ja oikeen mukavasti!

    VastaaPoista
  33. No mitäs tollasiin hintoihin suostuvat. Fortumillakin oli viime talvena Tarkka -sopimuksessa sähkön hinta yli 12snt/kWh! Siinä sitä todellista riistoa.

    VastaaPoista
  34. Niin no, itse kun soitin suomen energia yhtiölle niin kysyin heidän snt/kWh hintaa ja myyjä sanoi että 5% edullisempi kuin sinun nykyisesi.

    Kysyin että paljonko se sitten on ja edelleen sain vastaukseksi 5% edullisempi kuin nykyisesi. Sen jälkeen kysyin että mikäs minun nykkyinen hinta on niin myyjä sanoi että "No.... no... En minä tiedä.".

    Sen jälkeen rupesin kyselemään häneltä että miksi EMV'n sivuilla kerrotaan jotain aivan toista niin myyjä siihen totesi että "Meidän täytyy nostaa asiakkaiden hintoja kesken määräaikaisuuden sen takia että yhtiömme on tehnyt menneisyydessä niin paljon tappiota."

    EI MIKÄÄN VITUN YHTIÖ NOSTA HINTOJA MÄÄRÄAJAN SISÄLLÄ PAITSI SUOMEN ENERGIAYHTIÖ!

    VastaaPoista
  35. Kyllä huomaa että tämä "Jarkko" on perus kateellinen suomalainen redneck kun rupee jostain optioista vinkumaan.

    Jos tämä Mikael Lilius on ahkeroinut koko elämänsä ajan, käynynt yliopistot ja tehnyt aivan saatanasti duunia ja kaikenlisäksi päässyt tämmöiseen asemaan missä hän oli Fortumissa niin kyllä hän nyt on jumalauta ansainnut jonkun korvauksen. Kaiken lisäksi tämä optio jako ei millään tapaa ollut Mikael liliuksen vika, voit syyttää tästä hänen työsopimustansa.

    Kuvitteleppa jarkko että itse olisit paiskinut samallalailla duunia koko elämäsi ajan kuin tämä lilius, jos itse olisit samaan asemaan päässyt ja sulle oltas 14miljoonaa euroo palkkioks tarjottu niin olisit varmaan kieltäytynyt, eikö?

    Ois varmaan sinunkin jarkko kannattanut opiskella sielä koulussa pikkusen enemmän joten turha on vinkua sielä jos et elemässäsi ole edennyt.

    VastaaPoista
  36. JARKKO rakas, fortum tarkka sopimus on pörssisopimus ja toteutunut hinta josta kerroit oli vuonna 2010 yhden kuukauden yli 12snt/kwh. Ota selvää sopimuksesta ennen kuin lauot perättömiä asioita. Viime talvi ei mielestäni ole 2010, tai sitten sinulta on jäänyt vuosi välistä...

    VastaaPoista
  37. Hei kaikki. Veljeni Jarkko pyysi tarkistamaan tämän puolueettoman blogin, joka alkaakin pikkuhiljaa muuttumaan aika puolueelliseksi, näköjään suurien pörssiyhtiöiden ja heidän myyjiensä toimesta. On näköjään propaganda uponnut hyvin. Tottakai pieni sähköyhtiö on edullisempi, sillä - kuten Suomen Energiayhtiön nettisivuillakin todetaan - valtio ja kunta voivat olla hyviä omistajia mutta pienemmillä sähköyhtiöillä vallitsee täysi liiketoiminta-ajattelu. SEY on sähköyhtiö, jolla ei ole tarpeita rahoittaa muita toimintoja kuin omansa. Fortumin pojille; kenen leipää syöt, sen laulua laulat.

    VastaaPoista
  38. Kyllä minulla ainakin kaikki pelannut SEY:n kanssa. 8.30 snt/kwh kiinteä hinta. Ihan kohtuullinen mielestäni kun miettii markkinoita, plus hinta ei nouse seuraavaan kahteen vuoteen.

    VastaaPoista
  39. te ootte kaikki tosi tymiä

    VastaaPoista
  40. http://www.google.fi/imgres?q=blue+waffle&um=1&hl=fi&client=firefox-a&rls=org.mozilla:fi:official&biw=782&bih=86&tbm=isch&tbnid=PqoHHctAUkShsM:&imgrefurl=http://thephotographer4you.com/health/nsfw-digital-image-std-called-blue-waffles/&docid=_t4Nh4fYiW387M&imgurl=http://thephotographer4you.com/wp-content/uploads/2010/04/Blue-waffle-Disease-copy-1.jpg&w=215&h=209&ei=9TpYUOL4Fsre4QSPvIGYAQ&zoom=1&iact=rc&dur=300&sig=118070735803820307480&page=2&tbnh=107&tbnw=110&start=10&ndsp=15&ved=1t:429,r:4,s:10,i:114&tx=27&ty=20

    VastaaPoista
  41. Voisinko saada kirjallisen tarjouksen?

    VastaaPoista
  42. Make burdos Korianteri18. syyskuuta 2012 klo 3.30

    Kikkeli kusii paska kaksoispistedeedeedee :-----DD

    VastaaPoista
  43. Jos minulla olisi kissa laittaisin sen tinapurkkiin...
    Kuka vei juuson banaanit... Oliko vp:n isä savossa... Kuka julkaisi tuheron... Maailma täynnä kysymysiä... Kuka on salaperäinen pekko... Niin paljon kysymyksiä niin vähän vastauksia...

    VastaaPoista
  44. Onko koolla väliä?

    -hämmentynyt poika Iisalmelta

    VastaaPoista
  45. Mikä on kirkasta ja haisee paskalle?
    (vastaus tulee viittä vaille 3)

    VastaaPoista
  46. Mutta minä tiedän mitä te tiedätte, ja te tiedätte että minä tiedän!!

    VastaaPoista
  47. Pieksämäen Neitoset ottakee yheyttä tositarkoituksella!

    VastaaPoista
  48. kysymykseen on 2 eri vaihto ehtoista vastausta jotka ovat:
    1.Kirkan paska
    2.Dannyn mulkku

    Kiitos kiitos!

    olitte ihana yleisö!

    dudidum tsii1

    VastaaPoista
  49. Voiko itsetyydytyksestä tulla raskaaksi?

    - Tietämätön96

    VastaaPoista
  50. Eläin tohtori Kalle18. syyskuuta 2012 klo 5.02

    Onko se väärin antaa koiran nuolla itseään jos koira itse tekee aloitteen?

    VastaaPoista
  51. Vastauksia Kysymyksiinne:

    Pekko: Luulen että se ei ole mahdollista, johtuen Savonvoiman optiollisista hallinta jaoista.

    Osmo: Emme tarjoa 'Osmo' nimisille henkilöille muutakuin kävely retkiä suolle ja sitäään ei kirjallisesti voida tarjota.

    ?..?: kysymyksesi vastaukset ovat annonyymi-lain tuella julkaisukelvottomia. Olen Pahoillani.

    Poika iisalmelta: Kyllä. Se on hyvin merkittävä konsonantti monien maiden kielessä.

    Tietämätön96: Kyllä jos olet nainen ja kastat sormesi ennen toimintaa siemennesteeseen. Miehien tapauksessa vain jos teet itse tyydytyksen uima-altaassa tai emättimeen.

    Tohtori: Menkää hoitoon sairas paska.

    VastaaPoista
  52. Vaihtamalla paranee!

    T. Kokeilunhaluinen bi-mies

    VastaaPoista
  53. Vanha-Viisas-Mies perse märkänä18. syyskuuta 2012 klo 5.28

    Jos hinnat on vähän korkeella niin täytyy muistaa että, kaikkeen tottuu paitsi jääpuikkoon perseessä, koska se sulaa pois.

    VastaaPoista
  54. Kauniit ja Rohkeat -fani18. syyskuuta 2012 klo 5.45

    Miksi salkkarit on niin suosittu?

    VastaaPoista
  55. Koska Sergei on kuuma

    VastaaPoista
  56. Huomenta ihmiset!

    VastaaPoista
  57. Kukaan ei enää lue tätä:(

    VastaaPoista
  58. tää oli tämmönen tähdenlento niinku ari koivunen..

    VastaaPoista
  59. Minua pyydettiin myös kirjoittamaan tänne kun olin myymässä sey:n sähköä salista oy:n palkkalistoilla.

    VastaaPoista
  60. Tää lafka ostaa sähkkönsä sieltä mistä halvimmalla saa. Tuo "vihreä sähkö" on täyttä kusetusta. Tuon kuulin ollessani töissä tuolla.

    VastaaPoista
  61. kaikki toimineet mainiosti, halpaa ja laadukasta sähköä. tosin itse en myyjänä ostaisi, palkat aina hyvät

    VastaaPoista
  62. Tänään soitettiin kyseisestä yhtiöstä. Suostuin siihen, että lähettävät minulle paperit tulemaan ja sitten teen päätöksen josko suostun 6 kk:n sopimukseen.

    Kävin sitten äsken heidän verkkosivuillaan jossa lukee selvästi näin "Minulla on omakotitalo/rivitaloasunto. Voinko tulla asiakkaaksenne?"
    "Valitettavasti emme toistaiseksi toimita sähköä pientaloihin. Keskitymme kerrostaloasuntoihin ja kesämökkeihin."

    Mielenkiintoista sinänsä kun myyjä halusi sopimuksen tehdä vaikka sanoin selvällä suomen kielellä, että asun rivitalossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin. Suomen energiayhtiöllä on tuo 10 MWh kulutusraja, jonka yli he eivät saa myydä halpaa sähköä, eikä se edes kannata. Se johtuu huonosta markkina-asemasta verrattuna isoihin yhtiöhin, kuten Fortum, LNI, Savon Voima etc. Tämän ylityttyä suomen energiayhtiö joutuisi myymään kallista 9,xx/kwh arvoista sähköä, joka olisi kuluttajan huijjaamista. Siksi tämä kulutusraja, joka paukkuu heti suoran sähkölämmityksen taloissa.

      Poista
    2. En ole vielä ikinä kuullut että kellään kuluis noin paljo sähköä! 10MWh riittää jo pienelle kylälle :D

      Poista
  63. Sey tekee kyllä sopimuksen vaikka paritaloon kunhan kulutus jää alle 10 000Kwh:n vuodessa.
    Itse myyn seyn sähköä ja ainakin meille myyjille kerrotaan että sähkö tulee oulu ja kymijoesta, mutta enhän minä sitä varmasi tiedä.
    Mutta määräaikainen sopimus on kannattava, siitä jatkostakaan en osaa sanoa kukaan ei voi etukäteen tietää sähkön hintaa puolenvuoden päähän.

    VastaaPoista
  64. Ei jumalauta. Nyt kävi niin että Fortumilta soitettiin tänään ja kertoivat minulle että olen vaihtanut sähköyhtiötä, josta minulla itselläni tosin ei ole mitään tietoa. Lähdin sitten selvittämään asiaa siirtoyhtiöstäni Oulusta. Siirtoyhtiöstä sitten tiesivät kertoa että tämä keskustelunaiheena oleva Suomen Energia Yhtiö on tämän niin sanotun sopimuksen takana.

    Täsmennän etten missään vaiheessa ole tehnyt minkäänlaista suullista saati kirjallista sopimusta sähkötoimittamisesta itselleni. Muistan puhelinkeskustelun menneen viikon keskiviikkona jolloin nuorehko mieshenkilö soitti ko. yrityksestä ja tiedusteli sähkösopimuksen laitaa. En halunnut vaihtaa ja puhelu päättyi siihen.

    Eli alleviivattuna:
    Suomen Energia Yhtiö teki sopimuksen TÄYSIN ILMAN OMAA PÄÄTÖSTÄNI JA ILMAN MINKÄÄNLAISTA SOPIMUSTA ASIASTA.
    Suosittelen että jos joku on teihin yhteydessä ko. yrityksestä teette palveluksen itsellenne ja suljette linjan heti!


    VastaaPoista
  65. Itse olen juurikin kyseisen firman sähkösopimuksia kilpailuttamassa, olen myös aiemmin työskennellyt muutamassa eri telemarkkinointifirmassa. Osa firmoista käyttää suoraan sanottuna törkeitä markkinointikeinoja (eräs entinen M-kirjaimella alkava, nykyinen B-kirjaimella alkava firma etenkin), osassa taas työntekijä lentää aika nopeasti pihalle jos ryhtyy kaupankäynnissä oikomaan.
    Kokeeksi otin itselleni samanlaisen sähkösopparin jota myyn, koska halusin konkreettista tietoa siitä mitä olen ihmisille tarjoamassa. Tähän asti homma on toiminut ihan niinkuin pitikin. Jännityksellä odotan, miten käy kun määräaikaiskausi lähestyy loppuaan.

    Summa summarum, firma itse tuskin on syyllistynyt kusetukseen, väittäisin että syyllinen löytyy telemarkkinointifirmasta, johon Energiayhtiö on ulkoistanut markkinointinsa (jostain kumman syystä, oli tuote mikä tahansa, eniten valituksia keräävät nämä pelkkää myyntiprovikkapalkkaa maksavat firmat).

    VastaaPoista
  66. hienoa että viimeinkin löytyy jotain positiivista kyseisestä firmasta.
    ite myyn tuota SEY:n sähköä ja kyllä se hinta sitten edullistuu asiakkaalle mutta monet eivät älyä sitä.

    VastaaPoista
  67. Otin sähkösopimuksen kyseisestä firmasta. Sen jälkeen on puhelin pirissyt jatkuvasti, eikä EI tunnu olevan hyväksyttävä vastaus, vaan soitetaan uudestaan. Minulle sähkö on hiljaista, missä ei tarvitse kuunnella myyntipuheita vakuutuksista tms. Vaihdoin yhtiötä. Puhelimesta en osta enää mitään!

    VastaaPoista